Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jani Kujala

Jani on 37–vuotias Pohjanmaalta kotoisin oleva laulaja. Janille tanssimusiikki sekä iskelmä ovat tulleet syvälle sieluun jo äidinmaidosta. Tanssia harrastavien vanhempien mukana lapsuutensa ja nuoruutensa tanssilavoja kiertäen, kruunattujen ja kruunaamattomien laulajamestarien tulkinnat tekivät lähtemättömän vaikutuksen nuoreen muusikon alkuun.

 

Vuonna 2008 alkoi Janin yhteistyö Tanssiorkesteri Sidersin kanssa, jonka vakituisena solistina hän edelleen toimii. Sidersin kanssa Jani kiertää yleisöä viihdyttäen tanssilavoilla ja erinäisissä yksityistilaisuuksissa. Orkesterikeikkojen lisäksi myös erinäiset konsertit täyttävät perinteisesti Janin kalenteria.  

Musiikillisesti perinteinen tanssimusiikki ja iskelmä ovat olleet aina lähimpänä Janin sydäntä, mutta kokemusta laulajana hänellä on kertynyt vuosien mittaan aina rockista klassiseen. Monipuolisuudesta onkin muodostunut yksi Janin valttikorteista.

 

 

Menestystä Jani on niittänyt vuosien varrella myös merkittävissä valtakunnallisissa laulukilpailuissa. Vuonna 2019 Jani voitti Laila ja Olavi -laulukilpailun miesten yleisen sarjan. Kokemusta Janilta löytyy myös teatterin puolella niin musikaalien kuin oopperankin riveissä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jani Kujala

www.janikujala.fi